BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Paella marinera

Ingredients per a 4 persones: Per a l’arròs: 1 ceba picada ben petita 2 cullerades de...

Empedrat de cigrons i fonoll

Ingredients per a 4 persones: • 500 g de cigrons petits cuits • 1 bulb de fonoll • 250 g de...

Lluç amb parmentier

Ingredients per a 4 persones: Per al lluç: 4 supremes de lluç fresc Un raig d’oli d’oliva ...

Pollastre a la mostassa

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 ceba picada a la brunesa 4 grans...

Macarrons al pesto vermell

Ingredients per a 4 persones: Per als macarrons: 320 g de macarrons ratllats Oli verge extra...

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol als nostres...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.