BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Viatjant per la Barcelona actual

La capital catalana és ben coneguda, però què en saps de la Barcelona més avantguardista?

Consells per fer una compra intel·ligent

Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...

La solidaritat mou muntanyes

A l’Esclat de la Jonquera es va engegar una iniciativa solidària per ajudar la Ylenia, la petita...

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.