BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella
18/d’abril/2016Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!
Viatjant per la Barcelona actual
15/d’abril/2016La capital catalana és ben coneguda, però què en saps de la Barcelona més avantguardista?
Consells per fer una compra intel·ligent
12/d’abril/2016Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...
La solidaritat mou muntanyes
08/d’abril/2016A l’Esclat de la Jonquera es va engegar una iniciativa solidària per ajudar la Ylenia, la petita...
“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”
07/d’abril/2016Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...
Pessic de xocolata negra sense farina
05/d’abril/2016Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!