BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Ja és temps de maduixes!

El color i gust irresistibles d’aquesta fruita l’han convertit en una de les més esperades de...

Mandonguilles amb cigrons i espinacs

Ingredients per a 4 persones: 500 gr de carn picada de porc 1 dent d’all picat 4 branquetes...

Per Sant Jordi, tradició i dolçor!

Pa, pastissos, llibres, roses… el dia dels enamorats trobaràs tot el que necessites a Bonpreu i...

Turnedó de rap, cansalada i hummus de moniato

Ingredients per a 4 persones: Pel turnedó: 800 g cua de rap 200 g cansalada ibèrica   Per...

Tatin de poma en got

Ingredients per a 4 persones Per a la poma caramel·litzada: 2 pomes Golden fermes 60 g de...

Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat

Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.