BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Croquetes d'escalivada
22/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia) 80 g de...
Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca
19/de setembre/2021Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...
5 aperitius saludables que pots preparar en menys de 10 minuts
19/de setembre/2021Et proposem maneres originals de fer un pica-pica que et permeten aprofitar el temps lliure de la...
Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau
17/de setembre/2021Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...
Consells per cuinar amb vi
15/de setembre/2021Normalment, gaudim del vi com a acompanyament i maridatge dels plats, però també el pots fer...
Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
13/de setembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...