BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Pastís d'espinacs
02/de setembre/2020Ingredients (6 persones): Per al pastís d’espinacs: 300 g d’espinacs molt tendres 120...
Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens
31/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g de créixens el...
Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves
26/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega 100 ml...
Temps per a la fruita més refrescant
25/d’agost/2020Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...
Sopa freda de meló amb iogurt grec
19/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli d’oliva verge...
Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla
14/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una placa de...