BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Al congelador, tot s'hi val?

Congelar aliments és un procés que s’ha de fer amb cura, si us voleu assegurar que un cop...

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Com són les anxoves?

Ens encanten les anxoves! Ja sigui per fer l'aperitiu o com a ingredient de moltes receptes.

Tot el que cal saber per gaudir de la barbacoa perfecta

No n’hi ha cap dubte: a la graella, la carn té millor gust. Et presentem els millors consells...

Recepta de mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any, ja que les diferents varietats se succeeixen al llarg de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.