BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Cloïsses a la marinera

Ingredients per a 4 persones 1,5 kg de cloïsses fresques 1 ceba 2 grans d'all picats 100 ml...

Sandvitx de pastrami amb maionesa de mostassa

Ingredients 120 g de pastrami tallat a tires fines 8 llesques de pa de vidre artesà 80 g de...

Pollastre amb albercocs i herbes

Ingredients per a 4 persones 4 cuixes de pollastre desossades i amb pell ½ culleradeta de...

Patates amb musclos en escabetx casolà

Ingredients per a 4 persones Per fer l'escabetx: 16 musclos frescos ½ got de vi blanc 2...

Aprèn a conservar la carn

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i...

Entrecot de vedella amb salsa de pebre

Ingredients per a 4 persones: 1 pot de pebre verd en gra 4 entrecots de 200 g 200 ml de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.