BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Menja bé times .

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Què indica el codi imprès a la closca dels ous?

Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!

Amanida de popets, pèsols i faves

Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.