BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Carpaccio d'escamarlans

Recepta de carpaccio d’escamarlans, ingredients per a 4 persones: 16 escamarlans de bona...

Cuinar al vapor

Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn ...

Magret d’ànec amb taronja i gingebre

Recepta de magret d'ànec amb taronja i gingebre

Productes ecològics i biodinàmics

Els productes ecològics cada vegada tenen més importància. Però saps realment què significa que...

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.