BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Maridatge d'entrecot de vedella amb os de l'Era i Franziskaner DUNKEL

La carn i la cervesa formen una parella ideal. T'expliquem una deliciosa combinació que de ben...

Viatjant per la DO Lleida-Costers del Segre

Aquesta DO és un viatge per la gastronomia, la història, la cultura i els paisatges de Lleida a...

Viatjant per la DO Alella

És temps de verema i aprofitem per presentar-te la DO Alella i els seus reconeguts vins.

I al setembre, la sega de l’arròs!

Comença l'època de la sega als territoris arrossaires. Vols conèixer de prop com se sega l'arròs?

Quan Vilafranca es torna de colors

La festa major de la capital de l'Alt Penedès ja és a tocar!

Màgia i bruixes a l’Aquelarre de Cervera

Aquest cap de setmana se celebra l'Aquelarre de Cervera. Coneixes aquesta festivitat lleidatana?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.