BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Recepta de pasta amb albergínia i olives

Fàcil, ràpida, senzilla i molt nutritiva, avui us proposem una recepta de pasta amb albergínia. ...

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Recepta de calamars amb olivada

Gaudiu d´aquests calamars farcits d´olivada en 5 passos. Bon profit

La millor carn per fer a la barbacoa

A l’hora de preparar una barbacoa, és molt important triar una bona carn de qualitat màxima, com...

Recepta de torre de pinya

Us proposem unes postres per endolcir aquest cap de setmana. Bon profit

Vedella: tendra, gustosa i molt versàtil

Molt magra, tendra i melosa, la carn de vedella és ideal per a tota la família. A més, t’ofereix...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.