BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

A més de ser el plat estrella durant la Quaresma, el bacallà es consumeix des de ben antic i...

Recepta de sípia amb ceba

Us proposem un recepta molt senzilla i gustosa. Entra i t'expliquem la recepta pas a pas.

Pa per a tots els gustos

Al teu supermercat Bonpreu o Esclat pots comprar pa de moltes varietats i per a tots els gustos i...

Recepta d'espàrrecs primaverals

Recepta molt verda i saludable per llepar-te'n els dits. Entra i descobreix com fer-la amb 5 passos.

Formatges semicurats i curats: sabor intens

Els formatges semicurats i curats segueixen un procés de maduració d’entre 35 dies i 7 mesos....

Recepta de pasta amb musclos i pèsols

Recepta de pasta amb musclos i pèsols amb 4 passos molt senzills de fer.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.