BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Crema de mongetes blanques amb pasta curta

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta, ingredients per a quatre persones: ...

Cuinar al microones

Tot i que acostuma a ser un aparell indispensable, a la cuina, moltes vegades només el fem servir...

Paté de llenties vermelles amb sardines

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: 1 ceba...

Carpaccio d'escamarlans

Recepta de carpaccio d’escamarlans, ingredients per a 4 persones: 16 escamarlans de bona...

Cuinar al vapor

Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn ...

Magret d’ànec amb taronja i gingebre

Recepta de magret d'ànec amb taronja i gingebre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.