Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Descongeleu el peix dins la nevera, per respectar la cadena de fred i evitar que perdi propietats.
Netegeu els seitons. Traieu-los el cap, les vísceres i l’espina, de manera que us quedin dos filets per seitó. Assegureu-vos que no hi quedi gens de sang, ja que pot fer que el plat amarguegi.
En una carmanyola petita, poseu el suc de la taronja, el suc de la llima (o de la llimona), els dos grans d’all (picats) i el gingebre (ratllat), amb 50 ml de vinagre. Remeneu-ho i poseu-hi els seitons nets. Deixeu-ho marinar tota la nit a la nevera.
L’endemà, talleu la ceba i l’alvocat a dauets. Poseu unes gotes oli d’oliva verge extra en una paella i marqueu-hi les gambes. Reserveu-les.
En un bol, barregeu dues cullerades d’oli d’oliva, una culleradeta de vinagre de vi blanc i dues cullerades de la marinada dels seitons. Poseu-hi pebre negre al gust i reserveu-ho.
Munteu el plat posant la ceba a la base i, després, l’alvocat, els seitons i les gambes. Regueu-ho amb la vinagreta i, opcionalment, afegiu-hi fulles de coriandre.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.