correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Amanida de seitons marinats

Marta Sànchez Vinyals

Amanida de seitons marinats
  1. Descongeleu el peix dins la nevera, per respectar la cadena de fred i evitar que perdi propietats. 
  2. Netegeu els seitons. Traieu-los el cap, les vísceres i l’espina, de manera que us quedin dos filets per seitó. Assegureu-vos que no hi quedi gens de sang, ja que pot fer que el plat amarguegi. 
  3. En una carmanyola petita, poseu el suc de la taronja, el suc de la llima (o de la llimona), els dos grans d’all (picats) i el gingebre (ratllat), amb 50 ml de vinagre. Remeneu-ho i poseu-hi els seitons nets. Deixeu-ho marinar tota la nit a la nevera. 
  4. L’endemà, talleu la ceba i l’alvocat a dauets. Poseu unes gotes oli d’oliva verge extra en una paella i marqueu-hi les gambes. Reserveu-les. 
  5. En un bol, barregeu dues cullerades d’oli d’oliva, una culleradeta de vinagre de vi blanc i dues cullerades de la marinada dels seitons. Poseu-hi pebre negre al gust i reserveu-ho. 
  6. Munteu el plat posant la ceba a la base i, després, l’alvocat, els seitons i les gambes. Regueu-ho amb la vinagreta i, opcionalment, afegiu-hi fulles de coriandre. 

Autor

Marta Sànchez Vinyals

Número de persones

Ingredients

  • 12 seitons grossos, congelats (3 per cap)
  • 8 gambes
  • 1 ceba
  • 2 alvocats
  • 1 taronja
  • 1 llima o llimona
  • 2 grans d’all
  • 1 trosset de gingebre
  • vinagre 
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre
  • sal

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.