correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Tataki de tonyina vermella

Eva Corral Alfranca

Tataki de tonyina vermella
  1. En una paella, sofregiu la ceba, tallada petita, fins que estigui transparent, i afegiu-hi la mel i la salsa de soja.
  2. Bulliu les mongetes tendres al vapor fins que estiguin grenyals.
  3. Passeu el llom de tonyina per la paella, 1 min per cada banda. Talleu-lo a daus d'1,5 cm.
  4. Talleu les mongetes i emplateu-ho.

Autor

Eva Corral Alfranca

Número de persones

2

Ingredients

  • 1 llom de tonyina vermella fresca 
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de mel 
  • sèsam
  • mongetes tendres
  • flors d'all
  • 1 cullerada de salsa de soja

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.