concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Tataki de tonyina vermella

Eva Corral Alfranca

  1. En una paella, sofregiu la ceba, tallada petita, fins que estigui transparent, i afegiu-hi la mel i la salsa de soja.
  2. Bulliu les mongetes tendres al vapor fins que estiguin grenyals.
  3. Passeu el llom de tonyina per la paella, 1 min per cada banda. Talleu-lo a daus d'1,5 cm.
  4. Talleu les mongetes i emplateu-ho.

Autor

Eva Corral Alfranca

Número de persones

2

Ingredients

  • 1 llom de tonyina vermella fresca 
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de mel 
  • sèsam
  • mongetes tendres
  • flors d'all
  • 1 cullerada de salsa de soja

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.