Responsive Image

A BonpreuEsclat Energia som uns il·luminats! 

I ara, tu també pots ser-ho! Convida a un amic a fer-se dels nostres i et regalem 30 €, que es bonificaran a la teva Targeta Client de Bonpreu i Esclat. 

T'expliquem com fer-ho!

Responsive Image
Comparteix amb els teus amics l’enllaç que trobaràs a la teva Àrea Client (pots accedir-hi des del menú de la web de BonpreuEsclat Energia). Aquest enllaç és personalitzat per saber que els teus amics han contractat a través de la teva invitació!
 
Responsive Image
Quan els teus amics contractin el servei d'electricitat a través del teu enllaç i el seu contracte s'activi, t'informarem a través de correu electrònic.
 
Responsive Image

Quan es compleixin 3 mesos de l'activació del contracte del teu amic i, sempre que segueixi actiu, et bonificarem 30€ a la teva Targeta Client de Bonpreu i Esclat.

Consulta les condicions de la promoció:

Pots convidar el nombre d’amics i familiars que desitgis, sense limitacions. No s’aplicarà la bonificació per a contractes on el titular siguis tu mateix, o en contractes nous on el mateix titular i el mateix CUPS ja hagin gaudit de la promoció. 

Per rebre la bonificació a la teva Targeta Client es revisarà que el contracte del teu amic estigui actiu passats 3 mesos des de la data d’activació, i no s’hagi canviat la titularitat del mateix.

La bonificació es farà a la teva Targeta Client passats els 3 mesos d’activació del contracte del teu amic i t’informarem per correu electrònic un cop s’hagi efectuat. Podràs bescanviar-los a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat o a BonpreuEsclat online.

Bonpreu i Esclat es reserva el dret a modificar unilateralment, sempre que ho consideri oportú, aquesta promoció i les seves condicions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.