correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]


Introduce los caracteres que ves en el recuadro Texto a identificar Refrescar CAPTCHA Refrescar CAPTCHA

Vuelve al listado

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn

Karol Swidzinski

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn
  1. Per a la remolatxa al forn: Peleu una remolatxa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi una rodanxa de taronja al mig, sal, pebre i oli d’oliva, i emboliqueu-la amb paper d’alumini. Coeu-la al forn 40 min.
  2. Prepareu el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Tritureu la meitat de cada herba, i afegiu-hi oli, sal i el suc d'una llima. Aboqueu aquesta salsa verda al cuscús i barregeu-ho bé. 
  3. Talleu la resta de les herbes molt fines i afegiu-les al cuscús, amb les nous i les panses. Si cal, poseu-hi més suc de llima. Deixeu-ho reposar una hora a la nevera. 
  4. Retireu la remolatxa del forn, talleu-la molt fina i afegiu-hi el mató i una cullerada de llet de coco. Barregeu-ho.
  5. Salpebreu-ho. Unteu pa amb el mató amb remolatxa i serviu-ho.

Autor

Karol Swidzinski

Número de personas

Ingredientes

Per al cuscús verd:

  • cuscús
  • anet
  • cibulet
  • julivert
  • menta
  • coriandre
  • ruca
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • nous
  • panses
  • sal
  • pebre

Per a la remolatxa al forn:

  • mató
  • 1 remolatxa
  • taronja
  • sal
  • pebre
  • llet de coco (opcional)

Consulta las bases legales.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.