concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn

Karol Swidzinski

  1. Per a la remolatxa al forn: Peleu una remolatxa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi una rodanxa de taronja al mig, sal, pebre i oli d’oliva, i emboliqueu-la amb paper d’alumini. Coeu-la al forn 40 min.
  2. Prepareu el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Tritureu la meitat de cada herba, i afegiu-hi oli, sal i el suc d'una llima. Aboqueu aquesta salsa verda al cuscús i barregeu-ho bé. 
  3. Talleu la resta de les herbes molt fines i afegiu-les al cuscús, amb les nous i les panses. Si cal, poseu-hi més suc de llima. Deixeu-ho reposar una hora a la nevera. 
  4. Retireu la remolatxa del forn, talleu-la molt fina i afegiu-hi el mató i una cullerada de llet de coco. Barregeu-ho.
  5. Salpebreu-ho. Unteu pa amb el mató amb remolatxa i serviu-ho.

Autor

Karol Swidzinski

Número de personas

Ingredientes

Per al cuscús verd:

  • cuscús
  • anet
  • cibulet
  • julivert
  • menta
  • coriandre
  • ruca
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • nous
  • panses
  • sal
  • pebre

Per a la remolatxa al forn:

  • mató
  • 1 remolatxa
  • taronja
  • sal
  • pebre
  • llet de coco (opcional)

LINK BASES LEGALES

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.