correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]


Introduce los caracteres que ves en el recuadro Texto a identificar Refrescar CAPTCHA Refrescar CAPTCHA

Vuelve al listado

Rotlles d’albergínia farcits de formatge i nous amb beixamel de carbassó

Dolores Cabello

Rotlles d’albergínia farcits de formatge i nous amb beixamel de carbassó

Per a la beixamel:

En un cassó amb oli d’oliva, sofregiu la ceba tallada molt fina fins que quedi transparent. 

Afegiu-hi el carbassó, pelat i trossejat. Tapeu-ho i coeu-ho 8 min. Afegiu-hi la llet, la sal, el pebre i la nou moscada, i coeu-ho 15 min més a foc mitjà.

Incorporeu-hi els formatgets i tritureu-ho amb la batedora. Rectifiqueu-ho de sal, pebre i nou moscada.

Per als rotlles d’albergínia:

  1. Renteu les albergínies, eixugueu-les i talleu-les a làmines fines (0,5 cm). Saleu-les i deixeu-les reposar 10 min, perquè deixin anar l’aigua i perdin l’amargor.
  2. En un bol, barregeu el formatge de cabra i el d’untar amb les nous trossejades i un raig de mel.
  3. Eixugueu les albergínies amb paper de cuina i marqueu-les a la graella, ben calenta, 2 min per cada costat.
  4. Poseu les albergínies sobre la superfície de treball. A l’extrem de cadascuna, poseu-hi una cullerada de la crema de formatges i enrotlleu-les. Podeu fer servir un escuradents per evitar que s’obrin.
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC. Cobriu la base d’una safata per al forn amb una capa de beixamel de carbassó. A sobre, poseu-hi els rotlles d’albergínia i espolseu-los amb formatge ratllat. Gratineu-ho. 
  6. Abans de servir-ho, poseu-hi un fil de crema de vinagre balsàmic de Mòdena.

Autor

Dolores Cabello

Número de personas

Ingredientes

Per als rotlles d’albergínia:

  • 1 albergínia
  • 1 grapat de nous
  • 100 g de formatge per untar
  • 100 g de formatge de cabra
  • 1 raig de mel
  • formatge ratllat per gratinar
  • crema de vinagre balsàmic de Mòdena

Per a la beixamel de carbassó:

  • 30 g d’oli d’oliva verge extra
  • 30 g de ceba
  • 600 g de carbassons pelats
  • 200 g de llet
  • sal
  • pebre negre
  • nou moscada
  • 4 formatgets desnatats 

Consulta las bases legales.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.