PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga»

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga»

15/d’abril/2016

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga» instal·lant contenidors taronges als aparcaments de 29 hipermercats Esclat de tot Catalunya, per tal de recollir roba per a persones desfavorides.

Diferents entitats socials, com ara Càritas, Recicla Girona o Tapís, participen en el programa «Roba Amiga». Totes elles estan coordinades per Formació i Treball, entitat dedicada a la inserció laboral de de persones amb risc d'exclusió social. L'objectiu de la campanya és instal•lar contenidors taronges de roba a diferents ubicacions per tal que les persones que ho desitgin hi puguin deixar roba usada a fi que sigui distribuïda entre persones desfavorides i amb necessitats.

Durant el 2015, el projecte «Roba Amiga» gestionat per Formació i Treball va recollir més de 4.200 tones de roba usada, i a través del seu programa d’entrega social va donar assistència a 4.005 famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta nova col·laboració la cadena de distribució catalana vol facilitar als seus clients poder participar en iniciatives solidàries, tal i com ja fa amb la venda de postals de la campanya «Regala Somriures» que recull donacions per a diferents entitats socials. A la vegada, també és una manera de donar a conèixer projectes solidaris que es duen a terme al nostre territori.

 

Més entrades de blogs

L’Esclat de Sabadell conservarà l’espai arquitectònic de valor patrimonial de la Fàbrica Llagostera-Sampere

El supermercat Esclat de Sabadell que s’ubicarà a la Fàbrica Llagostera-Sampere –un dels...

El Grup Bon Preu inverteix 35 milions d'euros en el nou magatzem central

Una inversió que aportarà més capacitat logística, ampliar l’assortiment, millorar el servei...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.