PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

El Grup Bon Preu inverteix 35 milions d'euros en el nou magatzem central

El Grup Bon Preu inverteix 35 milions d'euros en el nou magatzem central

20/de maig/2016

Una inversió que aportarà més capacitat logística, ampliar l’assortiment, millorar el servei als establiments i reduir l'impacte ambiental del transport de mercaderies.

El Grup Bon Preu realitza una important inversió de 35 milions d'euros amb la construcció d’un nou magatzem de producte fresc a Balenyà (Osona). Aquesta inversió permetrà doblar la facturació del Grup.

L'actual plataforma logística de Balenyà, situada a l'autovia C-17, comptarà amb un nou magatzem refrigerat per a la distribució de productes frescos. Unes obres que ja han començat i que s'espera que acabin d'aquí a un any.

La nau ocuparà 22.800 m2 i tindrà onze metres d'alçada. La meitat del nou magatzem es destinarà a la conservació a dos graus de temperatura de productes de carn i làctics. També hi haurà una zona per a la fruita i la verdura a quatre graus i un obrador per a la carn. Amb aquesta inversió es podran ampliar els frescos de 2.000 a 3.000 referències. Tindrà una capacitat per gestionar 45 milions de caixes de producte a l’any.

Aquesta inversió permetrà redistribuir els 35.000 m2 del magatzem actual i dedicar tota aquesta superfície a la gestió del producte sec.

L’entrada en funcionament del nou equipament permetrà reduir el transport de mercaderies als establiments, passant de tres camions diaris a dos. Això representa reduir 1,5 milions de km a l’any en transport, la qual cosa equival a emetre 1.500 tones menys de CO2.

En el moment en què el nou equipament estigui en ple rendiment, es contractaran 200 persones més de les 300 que hi treballen actualment.

Més entrades de blogs

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga»

El Grup Bon Preu col·labora amb la campanya «Roba Amiga» instal·lant contenidors taronges...

El Grup Bon Preu crea més de 500 llocs de treball en els pròxims mesos

- 385 persones reforçaran la plantilla del grup de distribució català durant la campanya...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.