BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Bacallà a la catalana

27/de maig/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 600 g. de bacallà dessalat
  • 2 cebes
  • 5 tomàquets madurs
  • 500 g. de patates
  • 250 g. de pèsols
  • 4 carxofes
  • 3 ous durs
  • 1 got de vi blanc
  • 3 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 4 brins de safrà
  • julivert
  • farina

 

Preparació:

1- Trosseja les carxofes i fregeix-les en una paella amb 300 ml. d'oli. Reserva-les.

2- En el mateix oli, fregeix el bacallà enfarinat. Quan estigui mig fregit, passa-ho a una cassola.

3- En el mateix oli, fregeix les cebes ratllades i els tomàquets triturats. Afegeix el llorer, el vi i deixa-ho reduir. Afegeix dos gots d'aigua i cou-lo 5 min més.

4- Reparteix el sofregit sobre el bacallà, afegeix les patates trossejades, els pèsols i les carxofes. Fes-ho coure a foc molt suau 30 min. Incorpora-hi els ous durs tallats en dos i una picada feta amb el safrà, els alls i julivert. Fes-ho coure 5 min més i serveix-lo.

 

 

Més entrades de blogs

Tàrtar de maduixes i pèsols

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un...

Videorecepta de Suquet d'escórpora

Tipus de plat: Segon Dificultat: Mitjana Racions: 4 Ingredients 1...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.