BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Potatge d'espinacs i cigrons

27/de gener/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 kg d’espinacs
400 g de cigrons cuits
500 g de patates
3 grans d’all
1 tomàquet madur gros, ratllat
1 culleradeta de pebre vermell dolç
colorant en pols
oli d’oliva verge extra
2 llesques de pa dur
50 g d’ametlles torrades
comí en gra

Preparació:

  1. En una olla amb oli, fregeix les dues llesques de pa. Retira-les i posa-les en un morter.
     
  2. Rosteix un gra d’all. Pela'l i afegeix-lo al morter.
     
  3. En el mateix oli on has fregit el pa, daura els altres dos grans d’all, pelats i tallats per la meitat. Afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho.
     
  4. Aparta la cassola del foc i tira-hi el pebre vermell. Remena-ho molt bé.
     
  5. Torna a posar la cassola al foc i afegeix-hi els espinacs. Cobreix-los amb aigua (no gaire, ja que els espinacs en deixen anar) i fes que arrenqui el bull.
     
  6. Pela, renta i parteix les patates a dauets. 
     
  7. Afegeix les patates a la cassola amb els cigrons nets i escorreguts i una mica de colorant en pols.
     
  8. Fes-ho coure a foc lent, fins que les patates estiguin fetes.
     
  9. Prepara una picada amb la llesca de pa, l’all rostit, les ametlles sense pela i comí en gra. Afegeix la picada al final de la cocció i remena-ho molt bé.

Més entrades de blogs

Guia per aprofitar les sobres de menjar

T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per...

L'electricitat que mou als xefs catalans

Catalunya és un referent gastronòmic a nivell internacional. Som un terra rica que compta amb...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.