BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Receptes .

Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó

Ingredients per a 4 persones: 12 vieires petites (petxines variades) 1 llimona 1 llima 50...

Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes d’ànec Salsa de nabius vermells 200 g de nabius...

Pollastre farcit amb verdures i foie-gras

Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre sencer desossat per farcir 100 g de foie-gras...

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...

Croquetes de gamba

Ingredients per a 30 croquetes: oli d'oliva verge extra salsa rosa Per a la massa: 400 g de...

Filet de vedella amb salsa de mostassa

Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.