BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Arròs saltat amb verdures i gambes
14/de gener/2022Ingredients per a 4 persones: 300 g d’arròs llarg 1 manat d’espàrrecs verds 1 manat d’alls...
Pastís de torrons
28/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: Per a la 'daquoise' d’avellanes i fajol: 220 g de clara d’ou ...
Tronc de Nadal de vainilla, gerds i caramel
18/de desembre/2021Per a la planxa de pa de pessic: 50gr d'ou (1) 35gr sucre 35gr de farina fluixa...
Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 vieires petites (petxines variades) 1 llimona 1 llima 50...
Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes d’ànec Salsa de nabius vermells 200 g de nabius...
Pollastre farcit amb verdures i foie-gras
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre sencer desossat per farcir 100 g de foie-gras...