BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Guisat de sípia amb pèsols
13/de febrer/2024Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...
Quiche de calçots i espàrrecs
27/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 1 base de pasta brisa (comprada o feta a casa) 8 calçots,...
Pizza de calçots i albergínia
27/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 1 base de pizza (comprada o feta a casa) 4 calçots, pelats i...
Saltejat de calçots i carxofes
11/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 16 calçots 8 carxofes Oli d'oliva Sal Pebre Salsa romesco ...
Llata de vedella amb bolets
29/de novembre/2023Ingredients: 1 llata de vedella Un grapat de bolets deshidratats 4 cebes de Figueres 1 pastanaga...
Espatlla de cabrit al forn
29/de novembre/2023Ingredients per a dues espatlles: 2 cebes petites 3 tomàquets de sucar el pa 4 patates Monalisa 1...