BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Coques de sardina

Coques de sardina

12/de setembre/2019

Recepta de coques de sardina, ingredients per a 4 persones:

  • 1 rotlle de pasta de pizza fina
  • 4 sardines a filets
  • 200 g de mongeta tendra perona
  • 8 raves mitjans
  • 4 brots d’anet
  • Pebre rosa
  • Sal en escates
  • Oli d’oliva verge extra

 

1. Escapceu les mongetes tendres i talleu-les al llarg, a tires. Coeu-les 10-15 minuts en aigua bullent salada i escorreu-les i refredeu-les immediatament.

2. Talleu els raves a llenques fines amb una mandolina o un ganivet. Piqueu l’anet.

3. Empolseu amb farina la cara de carn dels filets de sardina. Enfarineu la superfície de treball, poseu-hi pasta de pizza i, amb un corró, afineu-la una mica més.

4. Talleu-ne quatre trossos i disposeu-hi al damunt dos filets de sardina, amb la pell a la cara superior, tot prement-los una mica.

5. Repartiu-hi les mongetes tendres per sobre i pinteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell. Espolseu-hi la meitat de l’anet i el pebre esmicolat i passeu-ho pel forn calent, a 200ºC, 6 minuts.

6. Traieu-ho del forn i repartiu-hi pel damunt les llenques de rave, la resta de l’anet i escates de sal.

Més entrades de blogs

Pastís de xocolata amb figues

Recepta de pastís de xocolata amb figues, ingredients per a 4 persones: 300 g de...

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Obrir un llibre de cuina, trobar un batibull de receptes de masses de pastissos i no saber ni...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.