BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Pastís de xocolata amb figues

Pastís de xocolata amb figues

12/de setembre/2019

Recepta de pastís de xocolata amb figues, ingredients per a 4 persones:

  • 300 g de xocolata negra
  • 200 g de figues crues
  • 200 g de mantega
  • 3 ous
  • 75 g de sucre fi
  • 50 g de farina
  • 1 sobre de llevat

 

1. Foneu la xocolata i 180 g de mantega al bany maria, remenant-ho.

2. Separeu les clares dels rovells. Incorporeu a la barreja inicial els rovells amb el sucre fi, el llevat i la farina tamisada; treballeu-ho. Bateu les clares a punt de neu forta i barregeu-les delicadament amb l’altre preparat.

3. Folreu un motlle amb paper de forn untat amb la resta de la mantega. Aboqueu-hi la meitat del preparat.

4. Retireu les cues de les figues i talleu-les per la meitat al llarg. Repartiu-les sobre la barreja del motlle i aboqueu-hi la resta pel damunt, que cobreixi les figues.

5. Poseu el pastís al forn calent, a 180º, i coeu-lo 40 min; a mitja cocció, abaixeu la temperatura a 150º.

6. Deixeu-lo refredar, abans de presentar-lo a la taula.

Més entrades de blogs

El millor berenar per sortir de l’escola amb tota l’energia

Per berenar, un entrepà! Hem d’intentar fugir del recurs fàcil de comprar brioixeria...

Coques de sardina

Recepta de coques de sardina, ingredients per a 4 persones: 1 rotlle de pasta de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.