BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Espatlla de cabrit al forn

29/de novembre/2023

Ingredients per a dues espatlles:
2 cebes petites
3 tomàquets de sucar el pa
4 patates Monalisa
1 got brou de verdures
1 got de Cognac
Oli d'Oliva Verge Extra
Sal
Pebre


Preparació:

  1. Escalfa el forn, només la part de baix a 160°C. A sota del forn posa una safata apta per forn plena d'aigua perquè desprengui vapor.
  2. Treu una mica el greix que hi pugui haver a les espatlles, posa-les en una safata per anar al forn, unta-les amb oli i salpebra.
  3. Pela la ceba, talla-la a juliana i posa-la a la safata. Talla els tomàquets per la meitat i posa’ls amb les espatlles. Afegeix un bon raig d'oli per sobre i posa la safata al forn situada al mig. 
  4. Quan hagi passat una hora aproximadament afegeix el got de Cognac, i quan s'hagi quasi evaporat, afegeix el got de brou.
  5. Mentrestant, pela les patates, talla-les per la meitat i després de la meitat fes-ne tres talls. 
  6. Posa en una paella un bon raig d'oli i quan estigui calent afegeix les patates per marcar-les, han de quedar daurades, no cal que estiguin cuites s’acabaran de coure al forn. Un cop marcades escorre-les en un plat amb paper de  cuina, sala i posa-les al forn amb les espatlles. Rega les espatlles amb suc de tant en tant. 
  7. Deixa coure unes 3 hores aproximadament i ja tens les espatlles a punt. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.