BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de vedella amb salsa de ceps

27/d’octubre/2023

Ingredients:

4 filets de vedella gruixuts
sal en escates
pebre negre
200 g de xips de iuca
80 g de pernil ibèric, tallat ben fi

Per a la salsa de ceps:

2 ceps grossos, trossejats
500 ml de Porto
50 g de mantega
250 ml de brou de carn
1 cullerada de midó de blat de moro

Preparació:

  • Per a la salsa: posa la mantega en una paella i daura-hi els ceps, fins que quedin ben rossos. Afegeix-hi el porto i deixa-ho reduir uns minuts.
  • Incorpora-hi el brou i deixa-ho bullir uns minuts fins que tingui textura de salsa. Posa-hi una cullerada de midó de blat de moro per lligar-la. Reserva-ho.
  • En una paella, daura els filets per les dues cares, al gust, i salpebra’ls.
  • Posa els filets als plats i reparteix-hi la salsa. Sobre cada filet, posa-hi una mica de pernil i acompanya-ho amb xips de iuca.

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.