Recepta de faves, pèsols i carxofes amb
pollastre, ingredients per a 4 persones:
- 4 cuixes i 4 contracuixes de pollastre
- 2 cebes tendres
- 500 g de faves sense beina
- 500 g de pèsols sense beina
- 6 cors de carxofa
- 500 ml de brou de verdures
- Fulles de llorer
- Branquetes de menta fresca
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració
- Renteu el pollastre, eixugueu-lo bé, salpebreu-lo i sofregiu-lo en
una cassola ampla amb unes cullerades d’oli durant 10 minuts.
Després, retireu-lo del foc i reserveu-lo.
- Peleu les cebes tendres, piqueu-les i aboqueu-les a la cassola
feta servir per al pollastre. Coeu-les a foc suau durant 10 minuts.
Afegiu-hi les faves, els pèsols i les carxofes tallades a quarts.
- Incorporeu-hi de nou el pollastre, remeneu-ho, saleu-ho i
cobriu-ho amb el brou de verdures. Afegiu-hi les fulles de llorer i
les branquetes de menta fresca. Coeu-ho durant 20 minuts a foc suau,
retireu-ho del foc, deixeu-ho temperar una estona i serviu-ho.