BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

25/de juliol/2019

Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de filet de salmó
  • 8 llesques de pa de motlle integral
  • 70 g de pebrot vermell
  • 70 g de pebrot groc
  • 2 cebes tendres
  • 40 g de tàperes en vinagre
  • 2 llimones verdes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Porradell
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Repasseu el salmó per evitar les espines inoportunes i, amb un ganivet ben esmolat, talleu-lo a daus (com més petits, millor).

2  Peleu les cebes tendres i talleu-les a daus de mida similar.

3  Talleu els pebrots a daus, també de mida similar.

4  Espremeu les llimones verdes, coleu-ne el suc i barregeu-lo amb oli d’oliva, sal i pebre negre. Incorporeu-hi delicadament les tàperes, escorregudes, i el porradell, picat ben menut.

5  Ajunteu el salmó i les verdures en un bol, mescleu-ho i regueu-ho amb el preparat anterior.

6  Torreu les llesques de pa de motlle integral i talleu-les per la meitat, en diagonal.

7  Poseu a taula el bol i un plat amb les torrades.

Més entrades de blogs

Consells per seguir una alimentació equilibrada

Les persones hem de seguir una dieta saludable i equilibrada per mantenir una salut òptima i...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor   Els préssecs, els paraguaians, les ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.