Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones:
- 500 g de filet de salmó
- 8 llesques de pa de motlle integral
- 70 g de pebrot vermell
- 70 g de pebrot groc
- 2 cebes tendres
- 40 g de tàperes en vinagre
- 2 llimones verdes
- Oli d’oliva verge extra
- Porradell
- Sal
- Pebre negre
1 Repasseu el salmó per evitar les espines
inoportunes i, amb un ganivet ben esmolat, talleu-lo a daus (com més
petits, millor).
2 Peleu les cebes tendres i talleu-les a daus de
mida similar.
3 Talleu els pebrots a daus, també de mida similar.
4 Espremeu les llimones verdes, coleu-ne el suc i
barregeu-lo amb oli d’oliva, sal i pebre negre. Incorporeu-hi
delicadament les tàperes, escorregudes, i el porradell, picat ben menut.
5 Ajunteu el salmó i les verdures en un bol,
mescleu-ho i regueu-ho amb el preparat anterior.
6 Torreu les llesques de pa de motlle integral i
talleu-les per la meitat, en diagonal.
7 Poseu a taula el bol i un plat amb les torrades.