BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Cassoleta de préssec amb crema de llimona

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa: 200 g de farina de blat 100 g de mantega 50 g...

Ensalada russa

Ingredients per a 4 persones: 500 g de patata 1 pastanaga grossa 160 g de tonyina conserva ...

Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Els millors talls de la carn

Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i...

Nectarines a la planxa amb mel i iogurt

Ingredients per a 4 persones 4 nectarines mitjanes 200 g de iogurt grec 3 cullerades de mel...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.