BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Cassoleta de préssec amb crema de llimona
03/de juliol/2024Ingredients per a 4 persones: Per a la massa: 200 g de farina de blat 100 g de mantega 50 g...
Ensalada russa
03/de juliol/2024Ingredients per a 4 persones: 500 g de patata 1 pastanaga grossa 160 g de tonyina conserva ...
Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra
03/de juliol/2024Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...
Els 5 punts de cocció de la carn
03/de juliol/2024A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...
Els millors talls de la carn
24/de juny/2024Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i...
Nectarines a la planxa amb mel i iogurt
18/de juny/2024Ingredients per a 4 persones 4 nectarines mitjanes 200 g de iogurt grec 3 cullerades de mel...