BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna
09/d’agost/2022Ingredients per a 4 persones: 400 g de bacallà dessalat 2 pebrots xoricer 3 cebes 2 grans...
Pollastre marinat amb cítrics
02/d’agost/2022Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 taronja 1 llimona 1 llima 1 trosset...
Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató
28/de juliol/2022Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres 2 pots de tomàquets xerri de...
Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor
19/de juliol/2022Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...
Trucs per fer gelats a casa
15/de juliol/2022Hi ha moltes maneres de gaudir d’un bon gelat a casa. Pots comprar-te’l i gaudir-ne, però també...
Fricandó d'albergínies
14/de juliol/2022Ingredients per a 4 persones: 1 ceba 1 gra d’all ½ pebrot verd italià 1 tomàquet madur 1...