BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Hamburguesa de vedella Angus amb formatge de cabra
25/de maig/2021Ingredients: pa d’hamburguesa maionesa espinacs frescos hamburguesa Angus formatge de cabra en...
Faves amb cloïsses i safrà
24/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 1 kg de faves fresques pelades 1 kg de cloïsses oli...
Lasanya de samfaina i seitons
21/de maig/2021VISUALITZA LA RECEPTA EN FORMAT VÍDEO AQUÍ: Lasanya de samfaina i seitons Ingredients per a...
Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
11/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 400 g de llom de porc ibèric 250 g de formatge cremós de ...
Escabetx de salmó
05/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...
Crema d'espàrrecs amb ou escalfat
20/d’abril/2021Ingredients: 3 manats d’espàrrecs verds gruixuts 800 ml de brou de verdures 1 ceba dolça...