BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens
31/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g de créixens el...
Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves
26/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega 100 ml...
Sopa freda de meló amb iogurt grec
19/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli d’oliva verge...
Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla
14/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una placa de...
Flam de carbassa
10/d’agost/2020Ingredients per a 8 persones: 1 kg de polpa de carbassa 800 ml d’aigua 250 ml de nata líquida...
Gaspatxo de síndria
07/d’agost/2020Ingredients per a 4 persones: 500 g de síndria 3 tomàquets madurs 1/2 ceba petita 1/4...