BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Pasta amb pesto basilic i carxofes
13/de febrer/2024Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...
Guisat de sípia amb pèsols
13/de febrer/2024Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...
Quiche de calçots i espàrrecs
27/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 1 base de pasta brisa (comprada o feta a casa) 8 calçots,...
Saltejat de calçots i carxofes
11/de desembre/2023Ingredients per a 4 persones: 16 calçots 8 carxofes Oli d'oliva Sal Pebre Salsa romesco ...
Cabrit guisat
27/d’octubre/2023Ingredients: 1,5 kg de cabrit trossejat 4 grans d’all 2 cebes 1 porro 1 pebrot 1 pastanaga 1 got...
Rap al forn amb gambes
27/d’octubre/2023Ingredients: 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.) 3 tomàquets de penjar 3...