BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Com tenir la nevera ben endreçada
01/d’abril/2020No n’hi ha prou amb arribar a casa del supermercat i posar la compra a la nevera sense ordre ni...
Peix cru a la taula de casa
02/de març/2020Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...
Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?
18/de febrer/2020El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....
Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau
12/de desembre/2019El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...
Cuinar al vapor
28/d’octubre/2019Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn l'aigua...
Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat
10/d’octubre/2019El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.