BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Actualitat .

Com tenir la nevera ben endreçada

No n’hi ha prou amb arribar a casa del supermercat i posar la compra a la nevera sense ordre ni...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Cuinar al vapor

Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn l'aigua...

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.