BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Turnedó de rap, cansalada i hummus de moniato

Ingredients per a 4 persones: Pel turnedó: 800 g cua de rap 200 g cansalada ibèrica   Per...

Tatin de poma en got

Ingredients per a 4 persones Per a la poma caramel·litzada: 2 pomes Golden fermes 60 g de...

Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat

Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...

La primavera omple de colors els plats

La nova estació esclata als camps, amb flors i fulles, però també a la cuina, on comencen a...

Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques

Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...

Pèsols amb col llombarda i menta

Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.