BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Sopa de carxofa amb curri

Ingredients per a 4 persones 4 carxofes 1 patata grossa de bullir 1 tomàquet 2...

L'electricitat que mou als xefs catalans

Catalunya és un referent gastronòmic a nivell internacional. Som un terra rica que compta amb...

Potatge d'espinacs i cigrons

Ingredients per a 4 persones: 1 kg d’espinacs 400 g de cigrons cuits 500 g de patates 3...

Guia per aprofitar les sobres de menjar

T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per emportar...

Consells pràctics per estalviar energia i diners amb la calefacció

Arriba el fred a Catalunya, els penjadors s’omplen d’abrics, ens vénen de gust plats de...

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Ingredients per a 4 persones: 750 g de xirivies, a trossos i sense pelar 1 poma tallada 1,5...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.