BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Salmó al forn sobre porros cremosos

Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines 3 porros 4...

Estofat de mongetes amb carabassa i tomàque

Ingredients per a 4 persones: 400 g de mongetes blanques cuites. 200 g de carbassa sense pell...

Pollastre rostit a la cocota amb xirivies i cebes tendres

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre amb os i pell 500 g de xirivies 2 cebes...

Faves a la catalana amb botifarra negra

Ingredients per a 1 persona: 400 g de faves pelades. 4 botifarres negres. 1 ceba. 2 grans...

Guisat de sípia amb pèsols

Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...

Pasta amb pesto basilic i carxofes

Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.