BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Escuma de cava amb escopinyes i llimona
07/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 ampolla de cava 1 kg d’escopinyes 2 llimones 2 fulles de...
Anyell de llet rostit amb cebetes i moscatell
04/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 espatlla d’anyell de llet 1 cabeça d’alls 300 g de...
Vieires glacejades amb formatge i cremós de pastanaga i brots verds
03/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 8 vieires 1 kg de pastanaga 150 g de mantega 100 g de...
Farcellets de massa brick amb nabius, formatge brie i ceba caramel·litzada
02/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 paquet de massa brick 50 g de mantega 1 kg de ceba 250 g de...
Aquest Nadal tan especial, comparteix els bons moments amb Bonpreu i Esclat
02/de desembre/2020A Bonpreu i Esclat volem que aquestes festes de Nadal siguin més especials que mai. Perquè ens...
Ceviche de salmó
25/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones: ½ kg de llimes 1 manat de coriandre 1 xili vermell 1 ceba...