BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques
21/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de pinyons 50...
Raviolis de bolets amb formatge de cabra
16/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones 100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm 200 g de bolets...
La carbassa, el gran tresor gastronòmic de la tardor
14/d’octubre/2020Una hortalissa bona, nutritiva, saludable i molt versàtil a la cuina, que permet crear...
Flam de mató
09/d’octubre/2020Ingredients (per 6 persones): 500 g de mató 500 ml de nata líquida 4 ous batuts 250 g de llet...
"Migas" amb papada, botifarra i pèsols
07/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones 1 kg de pa sec 125 g de papada 2 botifarres 1 cabeça...
Gambes amb bròquil i mel
06/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones 500 g de gambes 1 bròquil 150 g de mel 1/4 de tassa de...