BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Bacallà confitat amb trinxat d’espinacs i bolets, panses i pinyons

Ingredients per 2 persones: Per al trinxat 2 patates senceres de la varietat monalisa ...

Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma

És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana Santa....

Bunyols de vent

Abans que arribi el dia de la mona amb tota la seva dolçor, els bunyols de vent ens han...

CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL

Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...

Sandvitx 'cubanito' 

Res millor que assaborir un bon entrepà mentre gaudeixes d'una pel·lícula assegut al sofà. Amb...

Com has de rentar els aliments frescos?

Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.