BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Receptes .

Pasta amb pesto basilic i carxofes

Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...

Guisat de sípia amb pèsols

Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...

Cabrit guisat

Ingredients: 1,5 kg de cabrit trossejat 4 grans d’all 2 cebes 1 porro 1 pebrot 1 pastanaga 1 got...

Rap al forn amb gambes

Ingredients: 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.)  3 tomàquets de penjar  3...

Llaminera amb castanyes

Ingredients: 2 llamineres de porc 300 g de castanyes 1 ceba grossa 6 alls 1 raig de conyac...

Peus de porc amb pastanaga, prunes i pinyons

Ingredients: 4 peus de porc  1 fulla de llorer  2 cebes 1 pastanaga  100 g...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.