BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Tàrtar de gambes amb alvocat, poma i iogurt
24/de novembre/2022Ingredients per 4 persones: Per a l’oli de gambes 150 grams de caps i pells de les gambes ...
Filet de vedella amb mantega Café de París
21/de novembre/2022Ingredients per a 4 persones: Per al filet de vedella: 4 trossos de filet de vedella net de...
Pollastre de pagès al forn amb fruites i salsa de cava
10/de novembre/2022Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre de pagès d’uns 2 kg 1 ampolla de cava 2 taronges ...
Coca de pernil i brie
08/de novembre/2022Ingredients per 4 persones: Per a la massa de coca: 250 grams de farina panificable 5 grams...
Crestes de formatge de cabra rústic amb sobrassada
11/d’octubre/2022Ingredients per a 4 persones: Per al farciment: 250 g de formatge de cabra rústic 100 g de...
Rissoto de ceps amb formatge de vaca
10/d’octubre/2022Ingredients per a 4 persones: 20 g de ceps dessecats 150 g de ceps frescos tallats en daus ...