BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Trucs i consells per fer un bon pastís

Aquestes setmanes de confinament, els pastissos s’han convertit en un dels passatemps...

Galetes del Drac i la Rosa de Sant Jordi

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa de les galetes de mantega: 400 g....

Pollastre cajun

La cuina cajun, d'origen francès, és típica de Nova Orleans i de tot l'estat de Louisiana, als...

Petits trucs i solucions sorprenents per als xefs de casa

La maionesa no es lliga? T'has passat amb la sal? Aquesta salsa no et queda tan espessa...

Arancini amb espincacs

L’escriptor Andrea Camilleri és el creador d’un dels personatges de ficció més coneguts de la...

Nyoquis de patata amb pesto, espàrrecs i cirerols

Ingredients per a 4 persones: 50 g. de formatge parmesà 20 tomàquets cirerols ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.