BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Entrades amb Blog Receptes times .

Mousse de pera

Ingredients 4 persones: 200 ml de nata per muntar 50 g de sucre 350 ml de suc de pera...

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Ingredients: 250g de bulgur o cous-cous 4 tomàquets 2 albergínies 1 ceba tendra ...

Tomàquets farcits d'amanida d'arròs

Ingredients 4 persones: 4 tomàquets grossos 150 g d’arròs integral 2 ous 150 g de...

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g...

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada ...

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.