Als nostres establiments disposem de molts plats preparats així com també de menjar per emportar i fet al moment com les pizzes o el sushi. A continuació et mostrem tots els nostres serveis de menjar preparat així com també en quins dels nostres establiments trobaràs cada un d'ells.

 

Menjar per emportat croquetes Nanu Jubany

Les croquetes d'en Nandu Jubany. Ja les pots trobar als nostres establiments Bonpreu i Esclat. Gaudeix de les diferents varietats: bolets, pernil, rostit i pernil dolç i formatge.

 

Menjar per emportat - Plats preparats

En tots els nostres establiments Bonpreu i Esclat, trobaràs un ampli assortit i varietat de plats preparats. Descobreix tots els nostres plats, des dels més tradicionals com canelons de carn o trinxat de Cerdanya, altres plats més internacionals com Yakisobas i tota la varietat de plats saludables de Flax & Kale.

 

Menjar per emportat entrepans

Gaudeix també als nostres establiments d'entrepans acabats de fer amb pa cruixent. Escull el que més et vingui de gust entre els molts que tens per escollir. També trobaràs els nostres entrepans als Minimercat de 7h fins a les 21h. No dubtis en tastar-los!

 

Menjar per emportat Sushi

El Sushi es un menjar que precedeix del Japó i que també el trobaràs fresc en el nostres establiments. Disposem de Sushi als Esclat de Malla, Vic, Lloret de Mar, Lleida, Olot, Palafrugell, Salou, Sabadell, Manlleu, Terrassa, Girona, Reus, Manresa, Platja d'Aro, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Granollers i Badalona. També trobaràs sushi al Bonpreu del carrer Comte d'Urgell, 31-33 de Barcelona. 

 

Menjar per emportat pizzes

Les pizzes fetes el moment i d'elaboració pròpia per emportar les tenim disponibles als Esclat de Vilafranca del Penedès, Malla, Sant Feliu de Guíxols, Valls, Cambrils, Mollet del Vallès, Vic, Lloret de Mar, Palafrugell, Sabadell, Manlleu, Terrassa, Girona, Reus, Manresa, Platja d'Aro, Tarragona, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Badalona i Granollers. També trobaràs pizzes per emportar als Bonpreu de Vic, Collbató, El Masnou i Barcelona (C/ de St.Antoni Mª Claret, 264, C/ de Pi i Margall, 22-24, C/ Independència, 313, C/ Comte d'Urgell, 31-33 i C/ Gran Via Carles III 59-63).

 

Menjar per emportat peix

El forn de cocció de peix és forn dissenyat per aconseguir una cocció al vapor excel·lent i amb la màxima precisió.A més a més, el podràs condimentar com més t’agradi: All, julivert, sal, pebre i oli. Trobaràs el forn de peix als establiments Esclat de Vilafranca del Penedès, Malla, Sant Feliu de Guíxols, Valls, Cambrils, Mollet del Vallès, Vic, Cervera, Manlleu, Sant Celoni, Lloret de Mar, Figueres, Palafrugell, Salou, Sabadell, Terrassa, Girona, Reus, Manresa, Platja d'Aro, Tarragona, Lliça d'Amunt, Tarrega, Castellbisbal, Castelló d'Empúries, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Granollers, Badalona i Rubí. També trobaràs el forn de cocció de peix per emportar als Bonpreu de Torroella de Montgrí, Sta. Coloma de Farners, Banyoles, St. Vicenç de Castellet, Cerdanyola del Vallès, Viladecavalls, Vilanova del Vallès, St. Fruitos de Bages, St. Antoni de Vilamajor, El Masnou, St. Boi de Llobregat i Barcelona (C/ de St.Antoni Mª Claret, 264, C/ de Pi i Margall, 22-24, C/  de Sicília,370-376, Av. Josep Tarradellas, 35-45, C/ Independència, 313, C/ Provença, 185, C/ Llull, 200, C/ St. Antoni Mª Claret, 75, C/ Bori i Fontestà, 23, i C/ Gran Via Carles III 59-63).

 

Menjar per emportat Espai Fruits

Espai Fruits ens porta als nostres establiments els millors sucs i fruites de temporada preparats per a poder-los menjar directament. Escull entre la fruita de temporada que més et vingui de gust o bé del suc recent exprimit que més gràcia et faci. L'Espai Fruits el trobaràs disponibles als Esclat de Malla, Girona, Badalona i Sant Cugat del Vallès.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.