PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

«Regala Somriures», nova campanya solidària de Bonpreu i Esclat

19/enero/2016

La campanya «Regala Somriures» dels supermercats Bonpreu i Esclat proposa comprar una postal per 1 € per fer un donatiu del mateix import a tres entitats solidàries: Mans Unides, Oxfam Intermón i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.
D’aquesta manera, la cadena de supermercats ofereix als seus clients la possibilitat de comprar una postal amb un somriure dibuixat per regalar a un familiar o amic. Un gest simpàtic que, a la vegada, aporta un benefici directe a projectes solidaris. Les postals es poden trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat i estan disponibles en tres models, un per cadascuna de les entitats beneficiàries citades anteriorment.

Amb aquesta campanya «Regala Somriures», Bonpreu i Esclat facilita als seus clients, siguin o no habituals, l'opció de fer una donació directa a diferents projectes d'aquestes organitzacions solidàries.
Des del 1999, el Grup Bon Preu ha mantingut diferents programes i iniciatives mitjançant les quals els seus clients realitzen donatius directes a diferents entitats solidàries. A més a més, també realitza aportacions de menjar i producte i participa en accions com el Gran Recapte i el Tió Solidari. 

Diferents projectes solidaris
Tots els diners que es recaptaran amb la campanya «Regala Somriures» s'aportaran als diferents projectes solidaris que duen a terme Mans Unides, Oxfam Intermón i la Fundació Carreras contra la Leucèmia.
Els diners que es recullin per a Mans Unides es destinaran al projecte Sobirania alimentària a comunitats indígenes, que serveix per millorar la seguretat alimentària i la comercialització d’aliments a mercats locals entre les poblacions indígenes de la província de Condorcanqui, a la regió Nord-oest del Perú.
Optant per Oxfam Intermón, s'ajuda a potabilitzar l’aigua a Bria, una regió de Haute-Kotto a la República Centreafricana, on ja s’han construït 49 pous per convertir l’aigua bruta en neta i ajudar els seus habitants a subsistir per si mateixos.
La Fundació Carreras contra la Leucèmia persegueix l’objectiu de convertir la leucèmia en una malaltia completament curable. Així, cada euro que es recapti a través dels donatius dels clients de Bonpreu i Esclat es destinarà al projecte de creació i desenvolupament de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, on es treballa per arribar a trobar un medicament adequat per a cada tipus de pacient.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.