PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu incorporarà 400 persones per reforçar la campanya d’estiu

04/abril/2023

Bon Preu té previst incorporar més de 400 professionals als seus establiments per reforçar la campanya d’estiu. Sota el lema “Aquest estiu som el que busques”, el Grup ha iniciat una campanya de contractació per tal de cobrir les necessitats dels seus establiments i garantir la qualitat del servei d’atenció al client durant el període estiuenc.

D’aquesta manera, el Grup, que actualment compta amb una plantilla de més de 9.400 persones treballadores, reforça el seu compromís amb la creació de llocs de treball a tot el territori, oferint oportunitats per als més joves.

Concretament, les noves contractacions permetran cobrir l’increment de demanda que es produeix durant l’estiu en les principals destinacions turístiques de Catalunya. Així, les contractacions es reforçaran, principalment, als establiments ubicats a la Costa Brava i a la Costa Daurada, a les comarques del Ripollès i la Cerdanya, i al municipi de Tremp. 

Així mateix, com a referent en productes frescos i de proximitat, el Grup reforçarà les contractacions en posicions de professionals especialitzats en frescos, com la peixateria, la carnisseria, la xarcuteria i formatgeria, i la fleca; caixers i experts en reposició, entre d’altres.

L’aposta per iniciatives que facilitin la conciliació ha esdevingut un factor estratègic per a Bon Preu per tal d’atraure i mantenir el millor talent. D’aquesta manera, el Grup ofereix un bon ambient de treball amb diferents torns intensius de matí i tarda o fix de nit per tal que les persones treballadores puguin gaudir de l’estiu. Així mateix, els candidats no requereixen experiència prèvia, ja que el Grup apostarà per la formació i acompanyament de les persones treballadores.

A més, Bon Preu també ofereix diferents beneficis a les persones treballadores, com el 8% de descompte als establiments Bonpreu, Esclat i BonpreuEsclat supermercat online; el 2% de bonificació del total de cada factura a la targeta client amb BonpreuEsclat Energia; i l’App Beneficis Corporatius, amb més de 200 descomptes, serveis gratuïts i preus especials disponibles.

La campanya d’estiu de Bon Preu s’iniciarà al juny i finalitzarà al setembre. Els candidats que vulguin inscriure-s’hi només han de visitar l’apartat “Campanya d’estiu” de la pàgina web del Grup “Treballa amb nosaltres”.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.